Munkavégzési szabályzat

Jelen szabályzatot minden tagunk elfogadja és betartja, ez a munkavégzés feltételét képezi! A munkavállaló tetteiért a ptk. szerint felelősségre vonható.

Hatályos: 2019. november 24.

Az általunk meghirdetett munkákra határidőn belül tudsz jelentkezni a csoportunkban. Amennyiben a jelentkezési lapot kitöltötted és elküldted, azt követően pozitív elbírálás esetén behívunk a csoportba.

Munkára történő jelentkezést követően, amennyiben a Megrendelő kiválasztott adott munkára, ezt jelezzük feléd. Ez esetben, mint munkavállaló a munkára vonatkozó előírásokat kötelezettségként ismered el.

A meghirdetett intervallumban átveszed a promóciós terméket, vagy igénybe veszed a szolgáltatást és elkészíted a kiírásban megadott szempontok szerinti fotókat, rövid videókat.

A kiírásban megadott határidőn belül el kell végezned a posztolást. A posztokon nem szerepelhet a promóciós termékkel konkurens márka, vagy termék, illetve jogszabályban meghatározott tiltott termék (fegyver, kábítószer, illegális termék).

A posztolt képek esetén hozzájárultok azok Megrendelő és BrandYourself (mint ügynökség) által történő további felhasználásához. A Munkavállaló köteles a Megrendelő követelményeinek megfelelően teljesíteni az elvállalt munkát. Amennyiben az influencer által teljesített munka minősége nem felel meg az előzetesen meghatározott elvárásoknak, úgy köteles újra teljesíteni, vagy megtéríteni annak értékét a Megrendelő részére.

A megrendelő által megállapított szolgáltatás igénybevétele / termék / pénz, ami mindig feltűntetésre kerül a kiírásban. Pénzbeli juttatás esetén a kifizetésről az ügynökség gondoskodik.

Munkavállaló, azaz influencer kötelessége, hogy határidőben a fenti munkavégzésre vonatkozó szabályoknak és a jogszabályi kötelezettségeinek eleget tegyen. Amennyiben megsérti ezen szabályokat felelősséggel tartozik. Amennyiben nem megfelelő módon végezte el a munkát, ez esetben a rá bízott promóciós terméket, vagy az általa igénybevett szolgáltatás ellenértékét köteles megtéríteni a Megrendelő részére.

Munkavállaló a munkavégzés folyamán minden esetben köteles a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelni. Erre vonatkozó ajánlásunk a GVH szabályozás alapján: a posztok elején kötelező feltüntetni a #reklám vagy #hirdetés hashtag-et, továbbá derüljön ki az együttműködés jellege, például "szponzorált tartalom" vagy "támogatta xy" és a szponzor cég neve legyen feltüntetve, vagy az instagram/web oldala legyen linkelve!

Ide vonatkozó GVH szabályozás: https://www.gvh.hu/data/cms1037278/aktualis_hirek_gvh_megfeleles_velemenyvezer_2017_11_20.pdf

Munkavállaló az elvállalt munkát a promóciós termék, vagy szolgáltatás átvételét (felhasználását) követően nem mondhatja le. Amennyiben ezt megteszi, köteles a promóciós termék/szolgáltatás értékét, valamint a munkavégzés elmaradása miatt keletkezett kárt megtéríteni a Megrendelő részére.